Časovi crtanja i slikanja sa Aleksandrom

Magistar slikarstva Aleksandra Vasović drži online časove slikanja, crtanja, ilustracije, digitalne umetnosti. Da ponovimo – časovi su online.

Swimming-Pool-Aleksandra-Vasovic.jpg

Picture 1 of 9

Kome su ovi časovi namenjeni?

  • Hobi varijanta je namenjena svakome, od 3 do 103 godine i uopšte nije potreban talenat. Ono što se traži je entuzijazam i želja da se tokom časova uroni u jedan poseban umetnički svet, da se zajedno radujemo, igramo, istražujemo i usput i razvijamo likovne veštine i tehniku, intuiciju, kreativnost. I uživano u bojama, linijama. Zabavljamo se, smejemo. Časovi mogu biti grupni (velike grupe, više desetina polaznika) i individualni.
  • Onima koji žele da budu profesionalni umetnici, pa se tu malo razlikuju preduslovi i potreban je talenat. Ovi časovi se i naplaćuju prema malo drugačijem cenovniku, jer je nastava individualna i prolagođava se svakom đaku posebno, pa se u tom smislu treba obratiti direktno putem kontakt forme.

Cene za hobi varijantu

  • grupna nastava – čas je jednom nedeljno u trajanju od 35 minuta i cena na mesečnom nivou je 10e ili protiv vrednost u dinarima po srednjem kursu na dan plaćanja. Dobijate snimak svakog časa.
  • individualna nastava – čas se zakazuje po dogovoru, broj časova određuje polaznik, čas traje 60 minuta i cena po času je 10e ili protiv vrednost u dinarima po srednjem kursu na dan plaćanja. Dobijate snimak svakog časa.

Kako hoćete da platite?

Ukoliko hoćete da uplatite u banci ili pošti, obratite mi se putem kontakt forme, kako bih Vam poslala broj računa na koji se uplaćuje.

Ako hoćete, možete da platite i putem PayPala-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.